Animal Crossing: New Horizons Brewster suora vahvistettu 15. lokakuuta

"Teaser (Kuvaluotto: Nintendo)

Seuraava Animal Crossing: New Horizons suora tapahtuu 15. lokakuuta ja paljastaa, mitä peliin tulee seuraavassa päivityksessä.

Kuten aiemmin mainittiin Nintendo Directin aikana syyskuussa, Animal Crossing: New Horizons saa oman elokuvansa, joka toivottavasti merkitsee odotetun ja fanien suosikkihahmon paluuta.

Ne, jotka haluavat nähdä paljastuksen livenä, voivat tehdä sen virittämällä virallisen Nintendon YouTube -kanavan perjantaina 15. lokakuuta 2021 klo 7.00 PT / 10.00 EST / 15.00 BST.

[Announcement] #AnimalCrossing: New Horizons Direct lähetetään 15. lokakuuta kello 7.00 PT! Viritä noin 20 minuuttia tietoa Animal Crossing: New Horizonsin marraskuussa saapuvasta sisällöstä. #ACNH pic.twitter.com/gc7rfFoxpk 6. lokakuuta 2021

Katso lisää

Pitkäaikaiset fanit tietävät jo täsmälleen, kenen odotetaan liittyvän peliin, koska syyskuun esittelyn aikana saimme lyhyen teaserin. Heti kun traileri alkoi ja ikonisen museokahvilan musiikki kuului, oli käytännössä itsestään selvää, että kyyhkysbarista Brewster palaa vihdoin New Horizonsiin kuukausien spekulaation jälkeen.

Alun perin Animal Crossing: Wild World -sarjaan liittynyt sarja vuonna 2005, kahvin tuntija on pitänyt oman kahvilansa joko museon kellarissa tai omassa The Roost -kaupassa. Istuu useimpien kadonneiden Animal Crossing: New Horizons -hahmojen toivelistan kärjessä – on aika, kun höyhenpeitteinen ystävämme tekee ansaitun paluun.

Muissa Animal Crossing -syksyn uutisissa New Horizons sai äskettäin uusia kausituotteita, joiden avulla pelaajat voivat juhlia tyylikkäästi Halloweenin ja päivän päivää. Pelaajat eivät voi vain istuttaa kurpitsia ja ostaa karkkia uudelleen ajoissa Halloweeniksi, mutta Nook’s Shopping tarjoaa myös uusia pelottavia esineitä ja Marigold -koriste -esineen perinteisen meksikolaisen loman kunniaksi.

Seuraava päivitys voi lisätä paljon peliin, mutta onko Brewster liian vähän liian myöhäistä Animal Crossing: New Horizonsille?

Lue myös  Milloin Fortnite -kausi 9 alkaa? Tässä on kaikki mitä tiedämme
Lue myös  Varmuuskopioi Animal Crossing: New Horizon tallentaa ennen siirtymistä Switch OLED -laitteeseen tai vaarassa menettää paratiisi