Forspoken johtaa Square Enix Tokyo Game Show 2021 -esityksen

"Puhuttu" (Kuvan luotto: Square Enix)

Forspoken, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin ja Final Fantasy 7: The First Soldier nähdään Square Enixin Tokyo Game Show 2021 -lähetyksessä ensi kuussa.

Juuri aiemmin tänään Square Enix vahvisti täyden kokoonpanonsa Tokyo Game Show 2021 -tapahtumaan, joka kestää itse asiassa yli kolme päivää ensi kuun alussa lokakuussa. Ensinnäkin Forspoken koristaa esityksen 1. lokakuuta, ja sillä on jonkinlainen ensi -ilta juuri noin kello 6.00 PT/9.00 ET/14.00 BST sinä päivänä.

Sen jälkeen tulee Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 2. lokakuuta, tunti aikaisemmin klo 5.00 PT/8.00 ET/13.00 BST. Kuten Forspokenissa, emme tiedä, mitä Stranger of Paradise -esittely tuo mukanaan Tokyo Game Show 2021: ssä. Square Enix voisi yksinkertaisesti tarjota uuden trailerin kumpaankin peliin, tai he voisivat isännöidä koko paneelin, jossa on kehittäjiä ja paljon muuta.

Viimeisenä tulee Final Fantasy 7: Ensimmäinen sotilas. Tämä osa Square Enixin tarjonnasta debytoi 3. lokakuuta aikaisemmin kello 1.30 PT/04.30 ET/9.30 BST. On kulunut reilu aika siitä lähtien, kun olemme nähneet mitään ensimmäisestä sotilaasta, mobiililaitteille tarkoitetusta Battle Royale -esikohdasta, joka tapahtuu 30 vuotta ennen Final Fantasy 7: n päätapahtumia.

Saimme juuri eilen Forspokenille upouuden trailerin ja julkaisuikkunan. PlayStationin suuressa vuoden 2021 esittelyssä Forspoken esitteli upouuden tarinakeskeisen trailerin, jossa kerrotaan päähenkilön Frey Hollandin taustasta ja annetaan lyhyt katsaus reheviin maailmoihin, joita voimme tutkia. Ei tarvitse kauaa odottaa, kunnes Forspoken on täällä, koska se tulee PC: lle ja PS5: lle ensi vuonna keväällä 2022.

Älä odota, että Final Fantasy 16 ilmestyy Tokion Game Show 2021 -tapahtumaan kuitenkin, vaikka kehitystyö sujuu hyvin, Square Enix ei toistaiseksi toista.

Lue myös  Marvelin Avengers PS5- ja Xbox Series X -päivitykset ovat nyt saatavilla
Lue myös  Warframe saa vihdoin ristipelin ja ristisäästön myöhemmin tänä vuonna

Batman -ohjaaja jakaa uuden kuvan elokuvasta ennen DC FanDomea