Kuinka katsella Far Cry 6: n maailmanlaajuista pelattavaa sisältöä

Haluat tietää kuinka katsella Far Cry 6 -pelin paljastustapahtumaa nähdäksesi seuraavan vaiheen Far Cry -sarjan historiassa, ja jos olet täällä, olet valmis lähtemään.

Ubisoft aikoo aloittaa Far Cry 6: n maailmanlaajuisen pelitapahtuman, joka alkaa verkossa klo 9:30 PDT / 12:30 pm EDT / 17:30 BST, ja voit tarttua koko asiaan heti, kun se alkaa yllä olevan YouTuben kautta upottaa.

Pelistä on tähän mennessä nähty vain CGI-paljastustraileri, jonka pääosissa Giancarlo Esposito on presidentti Antón Castillo ja Anthony Gonzalez hänen poikansa Diego. Far Cry -sarja on asettanut vahvat roistot Vaasin jälkeen eteenpäin Far Cry 3: een, mutta komeat vihattavat kasvot vievät sinut vain niin pitkälle – lopulta sinun täytyy lukita, ladata ja valmistautua liittymään vastustukseen.

Tiedämme, että pelaat nimellä ”Dani Rojas, paikallinen sotilas pudotetuista sissisotilasta” ja voit valita pelata heitä joko miehenä tai naisena, mutta emme tiedä paljon enemmän siitä, kuinka tämä Far Cry edesauttaa sarjan vakiintunut kaava ensimmäisen persoonan, avoimen maailman toiminnasta.

Ubisoft ei ole vahvistanut, kuinka kauan tämä paljastustapahtuma on tarkoitus suorittaa, tai jos tapahtuma sisältää muita yksityiskohtia, kuten pelin kauan odotettu virallinen julkaisupäivä. Far Cry 6 julkaistaan ​​tällä hetkellä myöhemmin tänä vuonna PC: llä, PS4: llä, PS5: llä, Xbox Onella, Xbox Series X: llä ja S: llä sekä Google Stadialla.

Jos tiedät jo, että olet valmis liittymään vallankumoukseen, tutustu oppaaseemme, miten ennakkotilaat Far Cry 6 .

Lue myös  Näin voit katsoa Xbox Gamescom 2021 -esityksen
Lue myös  Näin voit katsoa Xbox Gamescom 2021 -esityksen