Kuinka osallistua Warzone Vanguard -tapahtumaan ja liittyä Verdanskin taisteluun

"Warzone (Kuvaluotto: Activision)

Oletko valmis Warzone Vanguard -tapahtumaan, sotilas? Sinun on parempi olla, koska se alkaa tänään (19. elokuuta) ja tässä on mitä sinun tarvitsee tietää siitä.

Activision on tulossa Call of Duty: Vanguardin maailmanlaajuiseen paljastamiseen, ja se lupaa olla erilainen kuin tavalliset livestriimisi. Sen sijaan 10.30 PT / 13.30 ET / 18.30 BST Verdanskin taistelu alkaa Call of Duty Warzonessa, jonka aikana voit kokea Call of Duty: Vanguardin ensimmäistä kertaa livenä ja pelin aikana.

Kuinka osallistua Warzone Vanguard -tapahtumaan

"Warzone

(Kuvaluotto: Activision)

Kuten kaikissa tämän kaltaisissa suurissa paljastustapahtumissa, palvelimet ovat erittäin kiireisiä, joten sinun kannattaa päästä Warzoneen aikaisin ja varmistaa paikkasi ennen kuin tärkeät asiat alkavat tapahtua. On hyödyllistä, että sinulla on lisäkannustin tehdä tämä, kuten jos liityt Warzoneen ja siirryt mihin tahansa soittolistaan ​​klo 9.30 PT / 12.30 ET / 17.30 BST ja Warzone Vanguard -tapahtuman alkaessa, saat kaksinkertaisen XP: n, kaksoisase XP ja kaksinkertainen Battle Pass XP, kunnes taistelu Verdanskista alkaa.

Joten mitä voit odottaa Warzone Vanguard -tapahtumalta? Alustavat tiedot ilmoittivat, että uusi ase on kääntymässä Verdanskiin, ja tämä paljastui myöhemmin raskaasti panssaroiduksi junana. Sinun on koordinoitava työryhmääsi TNT -maksujen nappaamiseksi, ennen kuin käytät niitä hyökkäämään junaan väijytyspisteessä ja poistamaan tornin heikot kohdat ennen kuin siirryt käsittelemään muita junavaunuja.

Jos et pääse verkkoon Warzone Vanguard -tapahtuman alkamisaikaan, älä panikoi, sillä se jatkuu koko viikonlopun ajan, jolloin saat runsaasti tilaisuutta liittyä joukkueeseesi. Voit myös taistella Verdanskin taistelun läpi useita kertoja, joten tämä ei ole yhden laukauksen sopimus.

Mitkä ovat Warzone Vanguard -tapahtumapalkinnot

"Warzone

(Kuvaluotto: Activision)

Ponnistelusi Warzone Vanguard -tapahtumassa palkitaan komeasti, kunhan osallistut Verdanskin taisteluun, voitat panssaroidun junan, pääset sitten exfiliin ja pakenet. Avattavat palkintokohteet sisältävät uuden asesuunnitelman, uuden veitsen suunnitelman, pyörän ihon, kellon ja paljon muuta paljastettavaa, ja todennäköisesti kaikissa näissä on toisen maailmansodan teema Call of Duty: Vanguardin mukaisesti. Varmista, että suoritat tapahtuman livenä, jotta et menetä näitä palkintoja.

Warzone -kausi 5 | Warzone -punaiset ovet | Uusi Warzone -kartta | Call of Duty Warzone -vinkkejä | Warzone -virhekoodit | Onko Warzone poissa käytöstä? | Warzone Patch -muistiinpanot | Warzonen parhaat MAC-10-lataukset | Warzonen parhaat aseet | Warzone -alueen parhaat SMG -koneet | Warzone paras ampuja

Lue myös  Battlefield 2042 beta ei vaadi PS Plus -palvelua, mutta Xbox Live Goldia
Lue myös  Uusin Halo Infinite -tekninen esikatselu antaa suuren tehon Performance -tilaan

Parhaat ilmaiset Xbox Series X -pelit, joita voit pelata juuri nyt