Segan ja Personan kehittäjä Atlus esittelee uuden RPG: n Tokyo Game Show -tapahtumassa

"Persona" (Kuvaluotto: Atlus)

Sega julkistaa uuden RPG: n Tokyo Game Show’ssa ensi kuussa.

Viimeisen päivän aikana Tokyo Game Show: n japanilainen verkkosivusto on päivitetty uusilla tiedoilla. Näyttelyn sisällä 1. lokakuuta on kehittäjien Segan ja Atlusin yhteinen esitys, jonka aikana edellinen paljastaa upouuden RPG: n.

Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole viitteitä siitä, mikä tämä uusi RPG voisi mahdollisesti olla. Kun Atlus on mukana, mieli hyppää luonnollisesti Persona 6: een, jonka Atlus on jo vahvistanut olevan kehitteillä (ja mahdollisesti jopa kohdistettu maailmanlaajuiseen samanaikaiseen lanseeraukseen), mutta Tokyo Game Show -aikataulun sanamuoto viittaa siihen, että Sega paljastaa uusi RPG, ei Atlus.

Se voisi hyvinkin olla aivan uusi tulokas meneillään olevassa Sakura Wars -sarjassa. Sakura Wars -pelisarja juuri juhli 25-vuotispäiväänsä aiemmin tänä vuonna vuonna 2021, ja franchising-ohjelmiston pehmeä uudelleenkäynnistys käynnistyi ympäri maailmaa vuoden 2020 puolivälissä ja sai yleisesti myönteisiä arvosteluja. Voisi helposti kuvitella, että Sega paljastaa uuden Sakura Wars -pelin, joka liittyy 25 -vuotisjuhliin.

Meidän on vain odotettava ja katsottava, mitä Sega ja Atlus ovat suunnitelleet ensi kuun Tokyo Game Show -tapahtumaan. Lähetys kahden kehittäjän on määrä tapahtua 1. lokakuuta ja alkaa noin kello 22.00. Tokiossa, mikä tarkoittaa 6am PT/9AM ET/2PM BST.

Tällä hetkellä voit tutustua oppaaseemme parhaista Persona -peleistä , jossa luokittelemme kaikki pelit pitkäaikaisessa sarjassa pahimmasta parhaaksi.

Lue myös  Kena Rotin paikat - löydä Rot ja puhdista Deadzone Heart
Lue myös  PS5 eBay -huijauksissa on kuvia konsolista ja tyhjät laatikot