Näin voit katsoa tämän päivän Animal Crossing Directin

"Eläinten (Kuvaluotto: Nintendo)

Nintendon Animal Crossing Direct tapahtuu myöhemmin tänään – katso, miten voit katsoa sen.

Tämän päivän Nintendo Direct -esitys, joka keskittyy kokonaan Animal Crossing: New Horizonsiin, käynnistyy hyvin pian klo 07:00 PT/10:00 ET/15:00 BST. Se kestää noin 20 minuuttia ja näyttää sisältöä, jota Nintendo kiusasi aiemmin tänä vuonna. Merkittävimmän lisäyksen uskotaan olevan Brewster, fanien suosikki kahvilan omistaja, joka ei ole vielä tiennyt peliin.

Voit katsella Animal Crossing Direct -palvelua Nintendon YouTube -kanavan kautta (joko suoraan tai videon kautta), joka on upotettu alla, tai yrityksen Twitch -kanavalta.

Kausittaisten tapahtumien ulkopuolella Animal Crossing: New Horizons ei ole nähnyt paljon uutta sisältöä maaliskuun jälkeen. Heinäkuussa Nintendo tunnusti fanien turhautumisen ja ilmoitti, että ilmaista sisältöä on kehitteillä ja että se lisätään peliin myöhemmin tänä vuonna. Siitä lähtien kehittäjä on vahvistanut, että mitä tahansa, joka julkaistaan ​​tämän päivän Animal Crossing Directin aikana, pääsee peliin marraskuussa.

Animal Crossing: New Horizons vinkkejä | Animal Crossing: New Horizons fish opas | Animal Crossing: New Horizons -virheet opas | Animal Crossing: New Horizons amiibo tuki selitetty | Animal Crossing Sanrio amiibo -kortit ja kohteet | Animal Crossing: New Horizons -kukat opas | Animal Crossing: New Horizons -merieläimet opas | Animal Crossingin parantaminen: New Horizons island -luokitus | Tulevat Animal Crossing: New Horizons -tapahtumat | < /strong> Animal Crossing: New Horizons nauris | KK Sliderin salaiset kappaleet Animal Crossing | Animal Risteys: New Horizonsin kultaiset työkalut | Animal Crossing : New Horizonsin salaisuudet

Lue myös  Apex Legends voisi muokata Fragmentin ja kiillottaa Bangalorea